Services

Selvbetjening på hjemmesiden
Få overblik over dit forbrug og styr din telefoni ved hjælp af selvbetjeningen.
Du får dit eget personlige login, og du kan tilgå din evercall-konto fra enhver PC med internetadgang. Inde på din evercall-konto kan du bl.a.:
 • finde en liste med alle kontobevægelser, så du kan få et hurtigt overblik over dit forbrug.
 • finde en opkaldsliste med udgående opkald. Der vises tidspunkt, varighed og pris for den enkelte samtale. Der er også en søgefunktion, hvis du leder efter et bestemt opkald.
 • købe taletid vha. betalingskort og tilmelde dig automatisk optankning. Du kan betale med Dankort, eDankort,
       Visa, Visa Electron og Mastercard.
 • se dine kundeoplysninger samt rette dem, hvis du f. eks. skifter adresse.
 • købe/tilmelde nye numre.
 • angive forskellige indstillinger for dit nummer f. eks. vælge udeladt nummer.
 • ændre dit abonnement.
 • tilmelde tillægsprodukter.
 • finde dine fakturaer.
Automatisk optankning
Glem alt om at skulle tanke op! Lad os gøre arbejdet for dig.
Med automatisk optankning løber din forbrugskonto aldrig tør, og du risikerer dermed aldrig, at dit nummer bliver spærret! Når din saldo nærmer sig 0, tanker vores system automatisk op via det betalingskort, du har tilmeldt. Servicen kan tilmeldes, første gang du tanker op på din forbrugskonto. Det beløb, du tanker første gang, bliver det beløb, som systemet fremover automatisk vil tanke, når din forbrugskonto mangler. Beløbet kan senere ændres, hvis der bliver behov for det. Du får naturligvis en e-mail med besked om, at vi har foretaget en optankning. Der genereres også en faktura til dig, som du kan finde inde på din evercall-konto. Betalinger tillægges kr. 1,10 i dankortgebyr.
Automatisk optankning
Glem alt om at skulle tanke op! Lad os gøre arbejdet for dig.
Vi sender saldoadvarsler pr. e-mail ved tre saldo-niveauer. Saldoadvarslerne sendes i så god tid, at du altid kan nå at tanke op, inden forbrugskontoen løber helt tør. Har du automatisk optankning, er det ikke nødvendigt med saldoadvarsler, da systemet helt automatisk sørger for, at din forbrugskonto aldrig løber tør.
Nyhedsmail - everNYT
Vær sikker på at få glæde af forbedringer og nye tiltag
Vores nyhedsbrev everNYT udkommer hver anden måned og indeholder gode og nyttige informationer. Vi arbejder hele tiden på forbedringer og nye tiltag, så hvis du vil være blandt de første til at høre om dem, så du hurtigt kan få glæde af nyhederne, skal du sige ”ja” til vores nyhedsbrev.
Support pr. telefon eller e-mail
Vi tager telefonen med det samme - ingen telefonkø, ingen ventetid.
Vi bestræber os på at løse dit problem hurtigst muligt, og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os. Du kan også sende os en e-mail, send den til service@evercall.dk. Vi besvarer den så hurtigt, vi kan – og det er hurtigt!